Cine conduce Centrul Raional de Tineret, creat recent la Soroca?

0
850

În luna decembrie președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a semnat o dispoziție de numire în funcție de director interimar al Instituției Publice „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a doamnei Natalia Tonofa. Aceasta este adepta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și de un an și jumătate activează ca expert vizibilitate în cadrul proiectului de restaurare a cetății Soroca. 

Amintim că „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a fost creat în pripă în această toamnă de Consiliul Raional Soroca ca o alternativă Centrului de Resurse pentru Tineri Soroca. Am încercat să aflăm care sunt primii pași ce dorește să-i facă la cârma Centrului Raional de Tineret, directoarea interimară și în special care sunt activitățile planificate pentru tinerii din raion.
“Instituția Publică „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” a fost creată în baza deciziei Consiliului Raional Soroca nr. 7/10 din 30 septembrie 2022. În temeiul aceleiași decizii a fost aprobat Statutul Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” și împuternicit Președintele Raionului Soroca, domnul Veaceslav Rusnac, să numească directorul interimar al Instituției Publice. Astfel conform dispoziției 609/p din 01 decembrie 2022 am fost numită în funcție de director interimar al Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca”, care a fost creată cu scopul de a facilita dezvoltarea personală şi socială a tinerilor, de ai ajuta să-şi realizeze potenţialul, să obţină cunoştinţe, abilităţi şi aptitudini necesare pentru integrarea lor reuşită în societate. La moment suntem la una dintre cele mai importante etape, înregistrarea Instituției Publice.
După înregistrarea propriu zisă urmează ca împreună cu echipa să lucrăm nemijlocit la atingerea obiectivelor propuse, care sunt specificate clar în statutul Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca”. Este prematur să detaliem: A B C. În urma desfășurării concursului la funcția de director a Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” va fi numit în funcție directorul, care va da detaliile de care sunteți interesat” ne-a declarat Natalia Tonofa.

Articolul precedentO mașină a poliției, cu un deținut în ea, a fost implicată într-un accident rutier
Articolul următorDeplasarea pe lacurile înghețate ascunde pericole – Viața are prioritate!
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.