Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca se regăsește printre beneficiarii proiectului „Învățământul Superior din Moldova”

0
478

 În cadrul proiectului „Învățământul Superior din Moldova”, care are drept scop integrarea sistemului educațional din Republica Moldova în Spațiul European al Educației și Spațiul European al Cercetării mai multe instituții vor fi ajutate să devină mai puternice fapt ce se va reflecta atât în relevanța procesului educațional, cât și în calitatea absolvenților.

Printre entitățile selectate de echipa de concurs sunt și șase colegii pedagogice: Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, Colegiul „Iulia Haşdeu” din Cahul, Colegiul „Mihail Ciachir” din Comrat, Colegiul „Alexei Mateevici” din Chişinău, Colegiul „Vasile Lupu” din Orhei și Colegiul pedagogic „Ion Creangă” din Bălţi.

Proiectul „Învățământul Superior din Moldova” este finanțat de Banca Mondială și implementat de Ministerul Educației Cercetării, în perioada 2020-2025.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDublă sărbătoare pentru Centrul de Sănătate Publică Soroca-Nouă ,,Ina Popescu” / VIDEO
Articolul următorCazinoul i-a luat viața unui adolescent de 16 ani. Iată ce a scris în biletul de adio
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.