Citește Observatorul de Nord și fii informat

0
72

Mâine, 27 noiembrie, apare numărul ordinar al Observatorului de Nord, în care au fost înserate materiale pentru toate vârstele și toate gusturile: 

 

„La 80 de ani suntem 16.041”,  un articol  dedicat aniversării a 80-a a Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca

Cântecul de lebădă al lui Dodon în turneul de adio prin republică” –  Tableta de vineri.

Sorocenii au ales starea drumurilor și trotuarelor ca cea mai importantă problemă din municipiu” – un material, în care sunt reflectate rezultatele unui sondaj organizat de primăria Soroca, la tema problemelor urbei, care trebuie rezolvate în primul rând.

Nicolae GÂTLAN: „Astăzi — puțin disconfort, mâine — energie electrică de calitate”, un interviu cu șeful rețelelor electrice Soroca, Nicolae Gâtlan, care răspunde cititorilor la întrebările legate cu reconstrucția rețelelor electrice din raionul Soroca.

Exemplu pentru satele din Soroca: iluminarea pe timp de noapte finanțată cu suportul SUA” – un articol, în care se povestește despre experiența satului Bilicenii Vechi, raionul Sângerei în rezolvarea problemei iluminării stradale.

Cetățenii sunt încurajați să participe în procesele decizionale privind dezvoltarea durabilă”, un Comunicat Informativ despre implementarea, în patru localități din raionul Soroca, a unor proiecte în cadrul Proiectului finanțat de UE „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”.

O pagină de fotbal, în care sunt reflectate rezultatele etape ordinare ale campionatelor Republicii Moldova în Divizia Națională, Divizia A, Divizia B, precum și în campionatul Raionului Soroca.

Cetățenii din nordul republicii sunt încurajați să participe în procesele decizionale privind dezvoltarea durabilă”. Este vorba de un al doilea Comunicat Informativ, în care se relatează despre implementarea Proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, de către șapte Asociații Obștești din nordul republicii.

La Zastânca s-a desfășurat Săptămâna Transparenței” – despre activitățile întreprinse de APL și societatea civilă din satul Zastânca.

Diabetul zaharat este a șaptea cauză de deces în Europa”, un material la rubrica „Sănătate”, semnat de medicul Angela Belous.

Atenție la hoți: aceștia vă pot fura covrigul, iar Dvs. să rămâneți cu… borta” – un material la rubrica „Sesizează o problemă”, semnat de eleva LT „Ion Creangă” din Soroca, Valeria Romașcan”, care abordează problema furturilor.

Totul despre Postul Nașterii Domnului, pe vechi”,  sfaturi utile și recomandări pentru creștinii, care sărbătoresc pe stil vechi.

Programe TV, Publicitate, Horoscop, SUDOCU, Bancuri, Caricaturi

POST-FACTUM”, versuri de Rodica Cuțescu și EPIGRAME, scrise de Aurel Lozanu.

Lectură plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.