Cine va fi imunizat cu cele 516 doze de vaccin Pfizer, care au ajuns la Soroca

0
463

  După cum v-am anunțat anterior, la Soroca au fost aduse 516 doze de vaccin Pfizer. Procesul de vaccinare va începe astăzi, iar dozele ar urma să fie administrate lucrătorilor medicali, dar și altor categorii de persoane incluse în prima etapă de vaccinare.

 

Altfel, vaccinul Pfizer/ BioNTech necesită condiții speciale de păstrare la o temperatură foarte scăzută (-60°C până la -90°C). După un proces controlat de ajustare a temperaturii, acest vaccin poate fi transferat și depozitat la temperatura normală a frigiderului (+2°C până la +8°C), păstrându-și în același timp eficacitatea pentru o perioadă maximă de 120 ore, iar în cazul în care a fost extrasă cel puțin o doză din flacon, acesta se va utiliza în maximum șase ore.

Persoanele vaccinate cu Pfizer ar urma să-și primească a doua doză la un interval de 21 de zile.

 


Articolul precedentMoneda europeană recuperează 7 bani în raport cu leul moldovenesc
Articolul următor10 cazuri noi de infectare în raionul Soroca – 2 în municipiu și 8 în localitățile rurale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.