Cine sunt lucrătorii medicali din Soroca care au primit Diplome de Onoare?

0
2082
Sursa foto: www.facebook.com/SorocaCR/

Conducerea raionului Soroca a înmânat recent Diplome de Onoare semnate de Președintele Republicii Moldova “în semn de prețuire a prestigioasei activități profesionale, pentru merite, devotament și abnegație în perfecționarea procesului curativ-profilactic, precum și cu prilejul Anului Lucrătorului Medical”. 

Evenimentul solemn a avut loc în sala de protocol a Consiliului Raional Soroca și a adunat lucrători medicali de la Spitalul Raional Soroca ”Anatolie Prisacari”, Centrele de Sănătate, Centrul Stomatologic din raional Soroca și Substația de Asistență Medicală Urgentă Soroca.

Iată lista lucrătorilor medicali decorați, prezentată de Angela Rusnac, șefa Spitalului Raional Soroca ”Anatolie Prisacari”.

 


Articolul precedentVino să faci parte din echipa www.observatorul.md
Articolul următor+330 cazuri noi de COVID-19 în republică și peste 20 de cazuri în raionul Soroca sunt confirmate astăzi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.