Cine încalcă regulamentele – plătește și stă acasă

0
303

Comisia de disciplină a Federației Moldovenești de Fotbal a examinat abaterile disciplinare constatate și înregistrate, conform rapoartelor de joc la meciurile campionatului Republicii Moldova la fotbal, Super Liga, Liga 1, Liga a 2-a, ediția 2022-2023.

Printre cei sancționață sunt și fotbaliști soroceni. Astfel, pentru un cartonaș roșu primit în meciul FC Visoca-Locomotiva, drept rezultat a încasării a două cartonașe galebne, pentru comportament nesportiv și fault dur, pentru o etapă a fost suspendat jucătorul echipei FC Visoca, Victor Nuța.

Pentru prezentarea la meciul ȘS Florești U-15 – EFA U-15, cu doar 10 jucători cu drept de joc, echipa EFA U-15 a fost amendată cu 500 de lei. La fel, cu amendă de 500 de lei a fost sancționată și echipa ȘS Raionale Soroca, care a avut în teren doar 10 jucători cu drept de joc, în meciul cu ȘS Glodeni. Apropo, echipa ȘS Raionale Soroca a solicitat să fie retrasă din campionat și această solicitare a fost satisfăcută.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFALS: Moldova are resurse energetice suficiente, dar preferă să cumpere electricitate la prețuri mari din România
Articolul următorCentrul de Sănătate Racovăț are gard de 300.000 de lei, alocați din bugetul raional
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.