Cezara Sacara – „O să mă opresc din a dansa când nu-mi va mai permite vârsta să o fac” / VIDEO

0
676

Dansează de mică, îi place să coase în mărgele, să cânte și să facă origame. Cezara Sacara, din Soroca, la vârsta de 16 ani este o inspirație pentru colegii săi și pentru oamenii care o admiră când o văd dansând.

De și dansul a devenit deja o rutină zilnică, după cum ne spune ea, Cezara visează să devină medic. Din spusele fetei, o persoană nu trebuie să aibă numai hobby-uri, talente și vise mărețe, ci trebuie în primul rând să crească OM, apoi să se specializeze în orice domeniu îi cere sufletul. Fata a învățat să danseze de la o vârstă foarte fragedă, dar la 13 ani a început să iubească ceea ce face. Datorită profesorului Victor Todiraș, ea a dobândit abilități noi și a dat însemnătate și suflet artei de a dansa. De fapt, Cezara nu are un stil de dans care să îi placă mai mult sau mai puțin, ea a deprins mai multe stiluri ca: rusesc, țigănesc, bulgăresc, hore, dansuri populare și vals.

Tânăra are un moto care o inspiră și o motivează să își urmeze visele: O săgeată nu poate fi lansată decât dacă mai întâi este trasă puțin în spate. Când viața te trage înapoi prin intermediul dificultăților, imaginează-ți că urmează să te lanseze spre ceva măreț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.