Centrul de Sănătate din Nimereuca „Veaceslav Gonța” este în căutarea unui șef. Puteți depune cerere până la 2 decembrie

0
144
 Consiliul Raional Soroca anunţă concurs de ocupare a funcţiei vacante de șef al IMSP Centrul de Sănătate Nimereuca „Veaceslav Gonța”.
 
Dosarele de participare la concurs, întocmite conform prevederelor Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice/ întreprinderii municipale fondate de consiliul raional (Decizia Consiliului Raional Soroca nr.10/10 din 16.08.2016) se primesc la sediul Consiliului Raional Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5, (et.5, bir.511), telefon 0-230-2-20-26, e-mail luiza.caraush@gmail.com .
 
Data limită de depunere a cererilor este de 2 decembrie 2022.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPersoanele fizice și juridice care provoacă daune mediului vor fi sancționate aspru. Ce propune Ministerul Justiției și ce spun specialiștii independenți?
Articolul următorLa capitolul „Încredere” românii o plasează Maia Sandu peste Macron, Biden sau Zelensky. RM este considerată cel mai prieten stat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.