Centrul Chișinăului nu mai este zguduit de mitinguri. Cum se explică acest „fenomen”: s-au terminat banii sau s-a răcit afară? / VIDEO

1
536

După câteva duminici care au captat atenția opiniei publice prin mitingurile organizate de un partid aflat „pe muchie de cuțit”, în ceea ce privește legitimitatea sa, duminica trecută centrul Chișinăului nu a mai fost zguduit de „revoltele populare” poate că importante ca număr de participanți, dar extrem de deficitare dacă este să vorbim despre calitatea lor.

Ce s-o fi întâmplat? S-au terminat banii sponsorului? A scăzut temperatura de afară și nemulțumiții nu doresc să răcească? Rămâne de văzut, dar nu putem trece nici noi pe lângă  acest „fenomen” și, în cadrul emisiunii „W” și ne-am dat cu părerea. Noi – jurnaliștii Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu, ne-am dat doar cu părerea, fără să pretindem la rolul de adevăr în ultimă instanță.

Vizionare plăcută!

 

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentIncendiu de proporții la sanatoriul „Moldova”, din Odesa. 58 de pompieri au luptat cu flăcările / FOTO
Articolul următor„Fii Original”, susține și tu copiii din Florești
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.