Ce surpriză plăcută: microbiștii vor reveni pe stadioane

0
43

UEFA va reveni, la mijlocul lunii august, asupra interdicției de admitere a spectatorilor pe stadioane, transmite MOLDPRES. Potrivit unui comunicat de presă al UEFA, decizia de interzicere a spectatorilor pe stadioane ar putea fi revizuită la mijlocul acestei luni.

„UEFA monitorizează permanent situația din diferite țări. Aproximativ la mijlocul lunii august intenționăm să analizăm posibilitatea de a revizui parțial decizia Comitetului Executiv al UEFA din 9 iulie”, se arată în comunicatul de presă. Conform deciziei Comitetului Executiv al UEFA din 9 iulie, meciurile UEFA vor fi jucate fără spectatori până la o decizie ulterioară. Această prevedere restricționează accesul pe stadioane al fanilor în cadrul  rundelor de calificare ale Ligii Campionilor și Europa League.

Republica Moldova este reprezentată în rundele de calificare ale Ligii Campionilor și Europa League de patru echipe, Sheriff, Sfântul Gheorghe, Petrocub și Dinamo-Auto.

 

Articolul precedentTop 10 invenții din China Antică pe care le folosești și azi
Articolul următorBunele practici europene de implicare a cetățenilor în procesul decizional, aplicate la Cimișlia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.