Ce proiecte, implementate cu suportul Uniunii Europene, ajută localitățile din Republica Moldova?

0
41

În această săptămână a fost distribuită o nouă ediție a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova care proiectele și activitățile realizate în ultimele două luni. Aici găsim informații despre suportul UE pentru crearea unor servicii, motivarea societății civile, asistența autorităților publice li multe altele.

Buletinul poate fi lecturat AICI, iar în sumar sunt subiecte precum: Echipa Europa anunţă un suport în valoare de 36 de milioane de euro pentru dezvoltarea comunităţilor locale, îmbunătăţirea transparenţei sistemului judiciar și susţinerea mass-mediei locale; Cu suportul Uniunii Europene, 30 de organizaţii obștești vor dezvolta servicii sociale pentru persoanele din grupuri vulnerabile; Campanie educaţională cu suportul UE – #StopBullying în școlile din Republica Moldova; Proiectul UE „Abilitarea cetăţenilor în Republica Moldova” și-a prezentat rezultatele și altele.

Articolul precedentCu ce drum din Soroca se mândrește și de care îi este rușine? / VIDEO
Articolul următorTeatrul “Veniamin Apostol” din Soroca va găzdui în premieră spectacole de păpuși
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.