Ce plantează sorocenii în luna februarie?

0
128

Odată cu sosirea primăverii, gospodarii și gospodinele se apucă de îngrijirea grădinii. Unele semințe se plantează în anotimpul care va urma, iar altele le putem pune în pământ chiar în luna februarie. Gospodina Ludmila Pavlic, din Căinarii Vechi, deja a pregătit solul pentru plantațiile de anul acesta.

În grădina ei vor crește plante aromate pentru bucătărie, legume, dar și flori. Ea deja a pregătit semințele și urmează să facă cei mai importanți pași – să le planteze, să le ude și să aștepte rezultatele muncii sale.

„Am sădit anul aceste semințe de flori, am pus și niște busuioc, pătrunjel și salvie. Urmează să pun și niște ardei, roșii și castraveți. Îmi place foarte mult să am grijă de grădina mea, mă strădui să pun accent atât ca plantele să fie de folos, dar și să crească frumos și să arate bine”, ne spune femeia.

Pe lângă grădina îngrijită care o are, Ludmila mai este și profesoară de istorie. Ea educă și dăruiește cunoștințe copiilor care învață în Gimnaziul “A. Porcescu” din Căinarii Vechi. Dar voi ați reușit să vă pregătiți grădina pentru vara care vine?

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.