Cât costă și unde se află cele mai scumpe case din Soroca?

0
442

Dacă ai avea peste un milion de lei ți-ai cumpăra o casă la Soroca? Dacă da, atunci citește mai departe, dacă nu, oricum citește ca să știi măcar ce pierzi.

Cele mai scumpe case din municipiul Soroca scoase la vânzare, conform unui portal popular de comerț, sunt amplasate atât în centrul orașului, cât și în dealul Sorocii. Prețul lor variază între 70 000 și 89 000 de euro. De obicei suprafața totală constituie nu mai puțin de 200 metri pătrați și au câte două nivele.

Costul acestor case din Soroca oscilează în funcție de reparația făcută, locație și de urgența cu care sunt vândute. Mai jos puteți vedea Top trei cele mai scumpe case din Soroca, care sunt în prezent scoase la vânzare pe acest site.

Pe locul trei sunt două case, prețul cărora este de 70 mii euro, adică aproximativ un milion și patru sute mii lei. Una din ele se află chiar în centrul municipiului, cu  suprafața totală de 200 metri pătrați.

Cealaltă se află în dealul Sorocii, și are 300 metri pătrați.

Pe locul doi, la fel este o casă cu două nivele, suprafața căreia constituie 200 metri pătrați, costul acesteia se ridică la 85 000 euro, sau un milion șapte sute mii lei.

Pe primul loc se află o casă cu două nivele, suprafața căreia este de 240 metri pătrați și care se vinde cu 89 000 euro, în lei ar fi aproape un milion, opt sute mii lei.

Cei care nu au așa bani, pot cumpăra altele mai mici sau mai vechi, ori să-și procure un apartament în funcție de bugetul care-l au.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.