Carul construcției Stației de epurare la Soroca s-a urnit din loc

0
315

 

După cum transmite Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca,  recent, a avut loc o ședință de lucru, online, cu Banca Mondială şi Ministerul Agriculturii , Dezvoltării Regionale şi Mediului referitor la Proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă si sanitaţie în Moldova”, proiect în care municipiul Soroca a fost acceptat pentru construcția Stației de epurare.  

Astfel, una din cele mai stringente și mediatizate probleme și-ar putea găsi rezolvare. Or, conform aceleași surse, proiectul se va desfășura în câteva etape: actualizarea tarifelor pentru apă și canalizare, studiul de fezabilitate – august, 2021; lucrul asupra designului proiectului – septembrie, 2021; lucrările propriu zise, în baza proiectului tehnic – anul 2022. (INFO OdN. Foto: Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca)

 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentLeul moldovenesc scade în raport cu moneda europeană
Articolul următorVeteranii de război stabiliți peste hotarele R. Moldova ar putea primi alocații
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.