Care sunt zodiile ce mint cel mai mult? Vezi dacă faci parte din ele.

0
695

Fiecare semn zodiacal este diferit în felul său, iar fiecare persoană născută sub unul dintre aceste semne poate lua sau nu, caracteristicile zodiei. Aceste caracteristici nu sunt întotdeauna unele bune, printre ele regăsindu-se și minciuna, manipularea și individualismul. Iată care sunt zodiile care mint cel mai mult și cum poți să-ți dai seama când te manipulează.

Gemeni
Ca semn de aer, Gemenii știu să comunice foarte bine, folosindu-se de această calitate pentru a fabrica adevărul, dacă este necesar. Conduși de Mercur, planeta vicleană a zodiacului, Gemenii sunt mereu dornici să se angajeze într-o conversație suculentă, chiar dacă trebuie să ”modifice” puțin adevărul pentru a obține stimularea mentală la care tânjesc.

Zodia Gemeni este un semn de apă și se poate adapta cu ușurință în orice situație. Din acest motiv, reușește să scape din încurcătură, apelând cu ușurință la minciuni. Totodată, pentru această zodie nu contează adevărul niciodată, ci doar acele detalii care vor face povestea cea mai interesantă.

Balanță
Balanțele sunt fluturii sociali ai zodiacului, orientați spre parteneriate. Pentru că vor face orice pentru a evita confruntarea sau conflictul, de multe ori, aceștia vor spune minciuni pentru a păstra pacea și a fi scutiți să dea explicații. Ei pot fi considerați mincinoși din exterior, dar Balanțele văd acest lucru ca fiind unul foarte necesar.

Balanțele vor să trateze oamenii exact așa cum și-ar dori ei să fie tratați, iar pentru ei, asta înseamnă uneori să spună exact ceea ce simt că cealaltă persoană vrea să audă, chiar dacă este puțin necinstit. Fiind conduși de Venus, scopul lor principal este să aducă oamenii împreună. Adesea, adevărul poate răni, așa că sunt dispuși să evite cu totul onestitatea brutală pentru a-i proteja pe cei dragi.

Citește și: Horoscop vara 2022. Care sunt predicțiile din acest sezon pentru toate cele 12 semne zodiacale

Săgetător
Ca semn de foc al zodiacului, Săgetătorul privește doar imaginea de ansamblu, ceea ce uneori îi poate face să uite detalii esențiale, făcându-l să îndoiască puțin adevărul fără să-și dea seama întotdeauna. Săgetătorii vor să evoce reacții mari din partea oamenilor atunci când își spun poveștile aventuroase și sunt dispuși să facă lucrurile să pară mai dramatice decât sunt de fapt, pentru a câștiga câteva puncte. Nativii Săgetători sunt mult mai interesanți să-și trăiască propriile adevăruri personale, decât să ia în considerare faptele existente și reale.

Pești
Peștii sunt ca bureții, care absorb energia din jurul lor fără să facă eforturi prea mari. În timp ce acest lucru poate funcționa uneori în favoarea lor, de multe ori poate însemna că sunt puțini predispuși la înșelăciune, determinându-i să nu fie întotdeauna sinceri, fără să-și dea seama că au fost potențial mințiți, pentru început.

Este incredibil de important ca acest semn să-și verifice din nou sursele, deoarece are tendința de a fi puțin credul, presupunând că toată lumea este la fel de pur intenționată ca și ei. Deși nu ar minți niciodată cu răutate, un nativ Pești poate, de asemenea, să inventeze adevărul ca o modalitate de a nu răni pe cineva.

SURSA: peroz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.