Care este cel mai bun loc pentru stația de epurare din Soroca? / VIDEO

0
949

Unde ar putea fi construită stația de epurare din Soroca? La această întrebare au căutat răspunsul (și) astăzi mai mulți experți de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Agenția „Apele Moldovei”, Agenția „Moldsilva”, reprezentanți ai administrației publice locale, ș.a., care au vizitat câteva posibile locații pentru viitoarea stație de epurare a municipiului Soroca.

Amintim că problema construcției unei stații de epurare la Soroca a fost inclusă în Proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitaţie în Moldova” care potrivit Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului ar putea fi finanțat de Banca Mondială.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentAtenție, soroceni: Reguli noi de intrare pe teritoriul Federației Ruse.
Articolul următorPeste +30 grade Celaius prognozează pentru astăzi meteorologii
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.