Campioana mai pierde două puncte, iar „zimbrii” se scufundă în subsolul clasamentului

0
34

Etapa ordinară a campionatului Republicii Moldova la fotbal, Divizia Națională, a confirmat încă o dată un lucru: competiția nu mai are un lider incontestabil și orice echipă este aptă să obțină orice rezultat, inclusiv în confruntările cu adversari de alt calibru.

Dacă în alți ani, participantele erau împărțite în trei grupuri distincte — lideri, outsideri și echipe care joacă fotbal din plăcere, anul acesta toate echipele își doresc, se pare, să câștige un loc de cupe europene sau, în cel mai rău caz, să evite retrogradarea în eșalonul secund. Astfel, campioana en-titre a mai pierdut două puncte într-un meci cu o echipă considerată anterior outsider, iar cea mai galonată formație din dreapta Nistrului a pierdut pentru a treia oară și împarte ultimele locuri cu o altă formație de tradiție, Zarea: SPERANȚA-SHERIFF: 0-0; ZAREA-DINAMO AUTO: 1-1; SFÂNTUL GHEORGHE-ZIMBRU: 1-0; MILSAMI-PETROCUB: 2-1.

Etapa a X-a va avea loc tocmai peste o lună, pe data de 27 iunie, iar pauza competițională se explică prin meciurile amicale care vor fi susținute de selecționata Republicii Moldova. Cele mai interesante meciuri ale etapei se anunță a fi disputele de la Tiraspol, în care campioana va da piept cu proaspăta deținătoare a Cupei Republicii Moldova, Milsami, și meciul din capitală dintre cele două codașe, Zimbru și Zarea. În celelalte meciuri se întâlnesc Petrocub-Sfântul Gheorghe și Dinamo Auto-Speranța.

Dan AOLEI

Articolul precedentS-au născut în perioada 21-29 mai 2018
Articolul următorObezitatea — boala secolului XXI
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.