Bunuri de 150 mii lei confiscate în nordul țării

0
49

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord documentează două persoane care transportau marfă în asortiment fără a deține acte de însoțire. Ca urmare bunurile au fost ridicate, iar cei implicați riscă o amendă contravențională de până la 150 u.c. Incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută în apropierea localității Drepcăuți, raionul Briceni, informează Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Conform unei informații operative parvenită în adresa Poliției de Frontieră, patrula mobilă au oprit în trafic pe directia Criva – Lipcani, un mijloc de transport de model Mercedes Sprinter cu plăcuțele de înmatriculare poloneze. Conducătorul auto, cetățean al Bulgariei a prezentat actele pentru identificare, după care a fost solicitat să fie deschisă ușa din spate a microbuzului.

În compartimentul marfar se aflau un lot de marfă în asortiment pentru care atât șoferul cât și pasagera, cetățeanca Republicii Moldova în vârstă de 56 de ani nu aveau documente ce ar justifica achiziționarea și transportarea legală a celor depistate.

Astfel, bunurile au fost ridicate conform procedurii și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte a SPF Lipcani. Suma estimativă a lotului respectiv este de 150 mii lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, dacă se va dovedi vinovăția persoanelor aceștia riscă o amendă contravențională de până la 150 u.c. conform art. 265 CC al RM.

Foto: border.gov.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.