Buletinul săptămânal de retrospectivă a evenimentelor din Soroca – „Observatorul” din 3 septembrie 2021 / VIDEO

0
342

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: Ziua Limbii Române marcată la Soroca prin depuneri de flori la Aleea Clasicilor; Condiții moderne la Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca; Cetatea Soroca este închisă pentru vizitatori; 22 de ghiozdane pentru elevii din Baxani, din partea enoriașilor Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Soroca; Soroceanca Ada Odajiu a devenit vice-campioană mondială la jocul de dame – 64! și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Buletinul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentDupă 27 de ani, în satul Visoca a fost (re)deschisă Grădinița de copii
Articolul următor„Egalitatea de gen” – un proiect, care se implementează în satul Rudi
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.