București, cel mai bun oraș pentru a lucra de la distanță

0
53
Foto: pixabay.com

Bucureștiul este pe primul loc în ierarhia realizată de Broadband Deals, 4,33% din locurile de muncă de aici oferind posibilitatea angajaților de a lucra de acasă, acesta fiind și cel mai ridicat procent din listă, fiind urmat de San Francisco- 4,29%.

Clasamentul, realizat de britanicii de la Broadband Deals, cuprinde cele mai bune orașe pentru cei care muncesc de acasă și ia în calcul factori ca viteza medie a internetului, diversitatea companiilor care fac livrări la domiciliu, numărul de locuri de muncă remote disponibile, costul unui laptop și costul traiului de zi cu zi.

De asemenea, Capitala a obținut scoruri foarte bune la costul vieții și la viteza internetului, unde se află pe locul 7, respectiv 4. „Dacă lucrați din București, nu veți duce lipsă de mâncare la pauza de prânz, cu opțiuni de mâncare uimitoare de la Uber Eats sau de la restaurantele unde se poate lua la pachet”, scriu autorii studiului.

Pe ultimele locuri în top 50 sunt cele mai mari orașe italiene- Roma și Milano-, din cauza vitezei relativ mici a Internetului, costului prea mare al unui laptop, dar și a numărului mic de locuri de muncă disponibile pentru lucrat de la distanță. În acest top se mai regăsesc orașele Seul, Hamburg, Amsterdam, Londra, Munchen și Manchester.

SURSA: InfoPRUT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.