Boxerul Vasile Belous din Unguri a câştigat medalia de bronz la campionatele europene!

0
34
(AUSTRALIA & NEW ZEALAND OUT) Boxing gloves, 8 February 2006. AFR Picture by PAUL JONES (Photo by Fairfax Media via Getty Images)

Boxerul moldovean Vasile Belous (69 kg) s-a învrednicit de medalia de bronz. De altfel, Vasile Belous și Alexei Zavatin, alt boxer moldovean, care a avut o evoluţie bună au obținut dreptul să evolueze la Campionatul Mondial din anul curent, care va demara pe 23 august la Hamburg (Germania).

Medalia de bronz cucerită de Vasile Belous (29 de ani) este cel mai mare succes în cariera sa. Vasile Belous este angajat în prezent în echipa sportivă a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului de Interne. Este originar din Unguri (Ocnița), căsătorit, educă împreună cu soția doi copii.

Articolul precedentUn oraș de graniță: Soroca
Articolul următorÎNTRE NISTRU ȘI PRUT: Rezervaţia „Plaiul Fagului”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.