Bătrân din Florești, alungat din spital dezbrăcat și desculț

0
1349
Medicii susțin că pacientul a fost adus la spital în stare de ebrietate.
Medicii susțin că pacientul a fost adus la spital în stare de ebrietate.
  Caz strigător la cer în satul Dumitreni din raionul Floreşti. Unui bărbat de 68 de ani, aflat în stare gravă, i-a fost refuzată spitalizarea pentru că rudele nu ar fi vrut să plătească o sumă de bani cerută de medici.
 

Totul s-a petrecut în seara zilei de vineri când bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost chemată ambulanta. Când au ajuns medicii, bătrânul era în stare de leșin. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul raional Floreşti, unde a fost plasat în Secția Reanimare, transmite Știri.md cu referire la publika.md.  Medicii ar fi cerut de la soţia bătrânului o anumită sumă de bani pentru a-l ține în spital, chiar dacă acesta a prezentat polița de asigurare. Femeia a refuzat, iar la scurt timp după plecarea acesteia, medicii l-ar fi alungat pe bărbat acasă fără ca să-i dea vreo explicație.

  Potrivit martorilor, bărbatul a fost văzut singur, desculț și dezbrăcat. Timp de mai multe ore, acesta a fost căutat de familie și poliție. Bărbatul a ajuns acasă în stare de șoc și disperat în jurul orei 20:00, fiind ajutat de niște necunoscuți care l-au întâlnit pe marginea drumului. Acum, familia bărbatului intenționează să depună o plângere la Poliție pe numele medicilor.

Articolul precedentModificarea tarifelor pentru transportarea gazelor nu va afecta consumatorii finali
Articolul următorUn șef de poliție din România prins cu 125 km/h, lăsat fără permis
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.