Bătrân din Florești, alungat din spital dezbrăcat și desculț

0
1349
Medicii susțin că pacientul a fost adus la spital în stare de ebrietate.
Medicii susțin că pacientul a fost adus la spital în stare de ebrietate.
  Caz strigător la cer în satul Dumitreni din raionul Floreşti. Unui bărbat de 68 de ani, aflat în stare gravă, i-a fost refuzată spitalizarea pentru că rudele nu ar fi vrut să plătească o sumă de bani cerută de medici.
 

Totul s-a petrecut în seara zilei de vineri când bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost chemată ambulanta. Când au ajuns medicii, bătrânul era în stare de leșin. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul raional Floreşti, unde a fost plasat în Secția Reanimare, transmite Știri.md cu referire la publika.md.  Medicii ar fi cerut de la soţia bătrânului o anumită sumă de bani pentru a-l ține în spital, chiar dacă acesta a prezentat polița de asigurare. Femeia a refuzat, iar la scurt timp după plecarea acesteia, medicii l-ar fi alungat pe bărbat acasă fără ca să-i dea vreo explicație.

  Potrivit martorilor, bărbatul a fost văzut singur, desculț și dezbrăcat. Timp de mai multe ore, acesta a fost căutat de familie și poliție. Bărbatul a ajuns acasă în stare de șoc și disperat în jurul orei 20:00, fiind ajutat de niște necunoscuți care l-au întâlnit pe marginea drumului. Acum, familia bărbatului intenționează să depună o plângere la Poliție pe numele medicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.