Baschetbaliştii de la CTAS – campionii oraşului Soroca!

0
51

În ajunul sărbătorilor de iarnă a avut loc Campionatul oraşului Soroca la baschet printre instituţiile de învăţământ. De data aceasta şi-au măsurat puterile şi agerimea ochilor şase formaţii – 4 licee şi 2 colegii.

Cea mai bună evoluţie au avut-o baschetbaliştii Colegiului Tehnic-Agricol, care au întrat în posesia trofeului. Surpriza cea mare a venit, însă, de la sportivii Colegiului de Arte „Nicolae Botgros”, care au ocupat locul secund, întrecând puternica echipă a LT „A.S.Puşkin”. După cum ne-a relatat arbitrul principal al competiţiei Serghei Crudu, cei mai buni jucători ai turneului au fost Vadim Baban (CTAS) şi Igor Lungu de la LT „A.S.Puşkin”.  Să menţionăm şi faptul că la competiţie a asistat şi primarul oraşului Soroca Victor Său.

Dan Aolei


Articolul precedentIncendiu la Șeptelici: Două persoane și-au pierdut viața
Articolul următorSemne bune anul are pentru judocanii soroceni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.