Bachetbaliștii de la LT „Constantin Stere” – campioni ai municipiului!

0
83

Bachetbaliștii de la LT „Constantin Stere” – campioni ai municipiului!

    Recent s-a terminat campionatul municipiului Soroca. După meciuri interesante și captivante, campioană a devenit echipa Liceului Teoretic „Constantin Stere”. Astfel munca depusă de pedagogul și antrenorul Valeriu Toderaș a dat roadele scontate. Locul secund a fost ocupat de echipa LT „A.S.Pușkin”, iar pe treapa a treia a podiumului de onoare au urcat sportivii de la Colegiul „Mihai Eminescu”. (Dan AOLEI)

Articolul precedentNicolae Bulat va ghida vineri o excursie pietonală prin zona veche a Sorocii
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: O haită de maidanezi au pus stăpânire pe zona din preajma liceului „Ion Creangă” din Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.