Atrageți și implicați mai mulți turiști cu propriul vostru ghid audio gratuit și câștigați 5000 de euro

0
38

Localitatea ta poate fi văzută acum de cei peste 500 000 de călători conectați online datorită aplicației SmartGuide. Agenția de Investiții ,,Invest Moldova”, Ministerul Culturii, în parteneriat cu ANTREC Moldova, cu suportul UNDP Challenge Fund și cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe, este în proces de implementare proiectului, SmartGuide în Republica Moldova.

Proiectul susține implementarea soluțiilor inovatoare bazate pe expertiza și know-how ceh pe piețele emergente, iar destinațiile din Republica Moldova dețin oportunitate de a lucra/ insera informațiile în sistemul SmartGuide – platformă pentru digitalizarea ghidurilor turistice.

Aplicația SmartGuide transformă fiecare telefon mobil într-un ghid personal. Ghidează călătorii prin principalele atracții și colțuri necunoscute și le spune povești interesante despre aceste locuri chiar dacă nu au conexiune la internet. Această aplicație va permite vizitatorilor să exploreze frumusețea țării noastre în mod independent, fără contact și sustenabil.

Împreună, hai să inspirăm turiștii interni și străini să exploreze chiar și destinațiile mai puțin vizitate și să sprijinim astfel turismul intern și receptor, operatorii de turism și afacerile locale.

Suntem încântați să lansăm campania de parteneriat „Hai să cunoaștem Moldova cu SmartGuide” cu scopul de a:

  • Acoperi cât mai multe destinații din Moldova cu trasee ghidate atractive.
  • Inspira cât mai mulți turiști să exploreze Moldova printr-o campanie media care vizează potențialii turiști din Moldova cu ajutorul partenerilor.
  • Implica locurile de interes și companiile în platformă și promovarea acestora către utilizatorii finali.

Fondul de Provocări UNDP a sprijinit inițiativa cu un grant care vă permite să utilizați platforma gratuit atunci când furnizați propriul conținut. Puteți oferi ghidurile gratuit sau le puteți vinde vizitatorilor pentru a genera noi venituri. În plus, poți participa la concurs pentru 5.000 EUR, acordat autorilor celor mai populare ghiduri.

Vă invităm să participați:

– municipalități, raioane, regiuni, destinații și ghizi profesioniști pentru a vă crea propriul ghid și a promova turismul în destinație

– Atracții precum pensiuni, vinării, rezervații naturale, conace și muzeele etc înlocuiesc ghidurile audio învechite.

Implementează-ți rapid conținutul și nu-ți face griji pentru nimic. Puteți crea ghiduri rapid și ușor prin intermediul site-ului web și puteți ghida turiștii în sezonul următor. De asemenea, puteți adăuga alte limbi și puteți gestiona modificările. SmartGuide menține platforma, astfel încât nu trebuie să investiți în dezvoltarea și întreținerea propriei aplicații.

Concursul începe în decembrie 2022 și se va încheia în august 2023. Vor fi selectate cele mai populare 10 ghiduri și un premiu de 5.000 de euro va fi distribuit autorilor lor în funcție de utilizarea ghidului. Autorii pot revendica prețul în numerar sau îl pot folosi ca și credit pentru îmbunătățiri suplimentare ale ghidului.

Alăturați-vă eforturilor pentru a inspira cât mai mulți turiști să vă viziteze destinația și să vă bucurați de vizita cu un ghid imersiv… Hai să susținem împreună turismul în Moldova!

sursa: Agenția de Investiții Invest Moldova


Articolul precedentAmatorii de vin bun sunt invitați să participe la Concursul raional „Cel mai bun vin de casă”
Articolul următorA 293 zi de război: seara, satul Țekinovca se scufundă în beznă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.