Atenție! Aflați cum va activa CTAS Soroca, în perioada 18 mai – 31 mai

0
1246

  Dup[ cum ne-a relatat domnul Dumitru Zgardan, directorul CTAS Soroca,  ]n temeiul recomandărilor Comisiei pentru Situații Excepționale și Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a Republicii Moldova și în conformitate cu Dispoziția „Cu privire la organizarea deservirii beneficiarilor de către Casa Teritorială de Asigurări Sociale, pentru perioada 18-31 mai, Programul de lucru al CTAS Soroca este următorul:

*În zilele de luci, marți și miercuri se deservesc solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces;

*În zilele de joi și vineri se deservesc solicitanții/beneficiarii de îndemnizații adresate familiilor cu mulți copii, îndemnizații și maternitate și paternale;

*Zilnic, de luni până vineri, se deservesc persoanele fizice și juridice plătitoare de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat.

Deservirea cetățenilor se va efectua în zilele stabilite, în intervalul de timp 8:00-14:00, fără pauză de prânz. După fiecare 2 ore de primire a cetățenilor se va efectua, timp de 10 minute, dezinfecția și aerisirea spațiilor de primire și a locurilor de muncă a angajaților. Specialiștii CTAS implicați în procesul de deservire a cetățenilor sunt asigurați cu măști de protecție a feței și cu mănuși.

Atenție!!! Solicitanții serviciilor noastre vor fi admiși în Oficiu doar cu condiția că poartă măști de protecție și mănuși, iar păstrarea distanței sociale este obligatorie, atât în interiorul, cât și în exteriorul CTAS…

INFO OdN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.