Atenție! Aflați cum va activa CTAS Soroca, în perioada 18 mai – 31 mai

0
1248

  Dup[ cum ne-a relatat domnul Dumitru Zgardan, directorul CTAS Soroca,  ]n temeiul recomandărilor Comisiei pentru Situații Excepționale și Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a Republicii Moldova și în conformitate cu Dispoziția „Cu privire la organizarea deservirii beneficiarilor de către Casa Teritorială de Asigurări Sociale, pentru perioada 18-31 mai, Programul de lucru al CTAS Soroca este următorul:

*În zilele de luci, marți și miercuri se deservesc solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces;

*În zilele de joi și vineri se deservesc solicitanții/beneficiarii de îndemnizații adresate familiilor cu mulți copii, îndemnizații și maternitate și paternale;

*Zilnic, de luni până vineri, se deservesc persoanele fizice și juridice plătitoare de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat.

Deservirea cetățenilor se va efectua în zilele stabilite, în intervalul de timp 8:00-14:00, fără pauză de prânz. După fiecare 2 ore de primire a cetățenilor se va efectua, timp de 10 minute, dezinfecția și aerisirea spațiilor de primire și a locurilor de muncă a angajaților. Specialiștii CTAS implicați în procesul de deservire a cetățenilor sunt asigurați cu măști de protecție a feței și cu mănuși.

Atenție!!! Solicitanții serviciilor noastre vor fi admiși în Oficiu doar cu condiția că poartă măști de protecție și mănuși, iar păstrarea distanței sociale este obligatorie, atât în interiorul, cât și în exteriorul CTAS…

INFO OdN

Articolul precedentValeriu TOMA: „Abonatul este cel mai bun arbitru și lui îi aparține ultimul cuvânt”
Articolul următorHotărârea nr. 11 din 15 mai 2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.