Atena este cel mai ieftin oraș european pentru călătorii. Un weekend pentru două persoane costă circa 240 de euro

0
135

Post Office Travel Money a analizat costul unui weekend în cele mai populare orașe din Europa. În această analiză au fost incluse 20 de orașe, iar cel mai ieftin s-a constat a fi Atena, capitala Greciei.

Potrivit datelor, costul unui weekend în Atena, pentru două persoane, costă aproximativ 240 de euro. Costul total a fost calculat pe baza a 12 indici pentru o astfel de călătorie. Aceștia au inclus două nopți într-un hotel de trei stele, mâncarea, o cină pentru două persoane într-un restaurant, cu o sticlă de vin de casă, transport și divertisment.

Al doilea oraș din clasament este Lisabona, capitala Portugaliei. Pentru un weekend, două persoane vor achita aproximativ 253 de euro.

Conform Post Office Travel Money, pentru prima dată în ultimii 15 ani, city break-urile din Europa de Vest sunt mai ieftine decât cele din est. Până acum, în topul clasamentului erau orașele Cracovia (Polonia), Riga (Letonia) și Budapesta (Ungaria).

 

  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentDirectorii și directorii adjuncți de școli vor fi aleși după un nou regulament. Care sunt principalele modificări
Articolul următorDe astăzi, 19 septembrie, nimeni nu mai poate părăsi Crimeea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.