Astăzi este ziua când ne scoatem pălăriile în fața celor care cresc pâinea

0
152

Astăzi este Ziua Agricultorilor și celor angajați în Industria Alimentară, un bun prilej de a ne scoate pălăria în fața celor care cresc PÂINEA CEA DE TOATE ZILELE și de a le ura sănătate, pace, putere de a învinge toate problemele și ploi la vreme.

Redacția Observatorul de Nord vă este recunoscătoare pentru colaborarea pe parcursul anilor și este convinsă că împreună vom face față tuturor provocărilor și vom continua să aducem pe masa omenilor pâinea și hrana spirituală, care acum sunt mai necesare ca niciodată!

Sărbătoare fericită alături de cei dragi!!!

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCartierul romilor de pe Dealul Sorocii – turiștii fascinați de contrastul dintre lux și sărăcie
Articolul următorÎn top pe TikTok: Cum un câine a salvat un copil de la înec / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.