Arca dată jos de vânt, la intrarea în Parcul “Mihai Eminescu” din Soroca, nu poate fi restabilită

0
238

După ce la sfârșitul lunii martie, vântul a dat jos arca de la intrarea în Parcul “Mihai Eminescu”, autoritățile locale au analizat situația dacă ea mai poate fi restabilită. La Comisia Situații Excepționale s-a discutat că aceasta trebuie analizată de experți.

Serviciul de presă al Primăriei Soroca ne-a confirmat astăzi că arca veche nu mai poate fi restabilită, din cauza fisurilor pe care le are. Primăria ia în calcul instalarea altei arce, iar la consultările publice sorocenii se vor putea expune dacă este bine să fie păstrat același design, sau mai bine să se opteze pentru ceva nou. Fiindcă bani în bugetul local pentru aceste lucrări nu au fost prevăzuți, lucrările ar putea avea loc doar după alocarea banilor. 

VEZI ȘI

S-au prăbușit coloanele de la intrarea în Parcul “Mihai Eminescu” din Soroca / VIDEO

Care va fi soarta arcei din Parcul ”Mihai Eminescu” doborâtă de vânt: Ce a decis Comisia Situații Excepționale din Soroca / LIVE


Articolul precedentSoroca: Plecările periodice peste hotare, schimbarea domiciliului – principalele motive ale neşcolarizării copiilor romi / VIDEO
Articolul următorCare dintre magazinele: Linella, Local și Fourchette oferă cele mai avantajoase prețuri în Soroca?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.