Apel către toți sorocenii cu o inimă mare: Împreună putem ajuta părinții să-și vadă pentru ultima dată fiul

0
8370

La 9 octombrie 2021, soroceanul Petru Ghilețchi, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață fiind la muncă în Germania. În noaptea de sâmbătă spre duminică i s-a făcut rău. A chemat ambulanța, dar echipajul medical a ajuns abia peste trei ore. Inima lui Petru nu mai bătea.    

„Petru nu avea boli cornice, era un băiat activ și iubitor de viață”, susține ruda acestuia Marinela Cosoroțov. Astăzi fratele său Andrei a plecat în Germania să preia corpul lui Petru de la morga din orașul Wuppertal. Între timp, urmează să i se facă și expertiza medico-legală pentru a stabili cauza decesului. 

Familia lui Petru vine cu o rugăminte către toți oamenii cu inimă mare, de a-i ajuta să aducă corpul neînsuflețit în Moldova. Costul procedurii de repatriere este de minim 2500 de euro, o sumă impunătoare pentru familia din Soroca. Până astăzi au reușit să adune doar 3000 de lei.

Pentru părinții lui Petru acum fiecare bănuț este important ca să își vadă pentru ultima dată fiul. Cei care au posibilitatea să ajute familia Ghilețchi, pot transmite o minima contribuție financiară la numărul de card Moldincombank: 4028 1100 2617 5460

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.