Anul Șobolanului: Ce? De ce? Cu cine? Pentru ce?

0
144
Compatibilitate maximă cu cei născuți în ani de: Maimuță, Dragon, Șobolan.
Compatibilitate maximă cu cei născuți în ani de: Maimuță, Dragon, Șobolan.

Motto: Eu conduc.

Culoarea norocoasa: bleumarin, roșu-brun, ocru.

Parfum favorit: santal.

Gust favorit: sărat, picant.

Plante favorite: margaretă, stejar.

Instrumentul favorit: vioara.

Direcția norocoasa in Feng Shui: Nord

Numere norocoase: 3 si 11

Profesii specifice: șef, manager, comerciant, critic de artă/film, expert financiar, expert juridic, om de știința, filosof, politician, muzician, afacerist, broker, antreprenor, criminalist, detectiv, spion, jurnalist, scriitor.

Cel mai bun moment al zilei: între orele 23 PM si 1 AM.

Compatibilitate maximă cu cei născuți în ani de: Maimuță, Dragon, Șobolan.

Caracteristici: Cei născuți în acest an sunt caracterizați de o capacitate deosebită de muncă, spirit econom, grijă aparte pentru averea sa, respect pentru valorile materiale, talent și atracție pentru domenii artistic. Au o memorie excepțională, sunt firi strângătoare. În ciuda înclinației spre avariție și economie, pot fi și foarte generoși, dăruind celor apropiați lucruri valoroase. Preciși, stricți, ordonați, calculați, sunt sclavul programului său de viață și al constrângerilor impuse de alții sau chiar de sine. Sunt critici și atrași de bârfe și discuții picante. Își dăruiesc greu prietenia, dar uneori o fac pentru totdeauna. Sunt sentimentali, sensibili, delicați, înclinați spre poezie și romantism, cu precădere în intimitate. Doresc o familie numeroasă, care să le confere un sentiment de securitate și stabilitate. Le place să muncească pentru ceilalți. Sunt analitici, argumentativi, introvertiți, creativi, cu mult șarm, curioși, inteligenți. Le place să fie lăsați în pace, de aceea preferă adeseori un loc al lor, intim, departe de ochii lumii, chiar dacă sunt sociabili și populați în societate. Par mereu în alertă maximă, stând la pândă. Buni organizatori, știu să facă bani ușor. (Din presa internațională)

Articolul precedentVeronica CHIȚAN: „Muzica corală este prima treaptă în ascensiunea spre muzica cultă”
Articolul următorCe ne promite Șobolanul de Metal
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.