ANUL 2017 ȘI ANUL 2018 CU OCHII SOROCENILOR! (VI)

0
29

Ilie Zaporojan din satul Nimereuca:

 

Ilie Zaporojan

„Dacă nu ai nimic în buzunare, întotdeauna este greu, indiferent ce an este, 2017 sau 2018. Îmi pare rău să spun aceasta, dar noi, cei săraci de la țară, mai suntem în așteptarea vremurilor bune, chiar dacă cineva trăiește astfel de vremuri. În anul care bate la ușă vreau să lăsăm în anul care trece toate greutățile și neajunsurile și mai vreau să le urez consătenilor mei, și nu numai, parale în buzunare și să aibă ce pune în traistă…”.

 

 

Anişoara Spinei, municipiul Soroca:

 

Anișoara Spinei

„Anul 2017 pentru mine personal a fost un an foarte productiv, un an care a schimbat multe în viaţa mea, şi care va rămâne foarte însemnat pe tot parcursul vieţii. Am absolvit Colegiul de Arte din Soroca, am mers mai departe la facultate, m-am căsătorit şi am reușit să întemeiez propria familie. Iar în anul 2018, cu ajutorul Domnului, aşteptăm un copilaş, împreună cu soţul ne rugăm să ne fie sănătos să avem numai bucurii de la el!”.

Articolul precedentFotografia zilei: Singur
Articolul următorFotografia zilei: Contraste
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.