ANUL 2017 ȘI ANUL 2018 CU OCHII SOROCENILOR! (III)

0
67

Filimon Fornea din satul Vărăncău:

Filimon Fornea

 

„Am planificat să realizez mai multe pentru anul trecut, însă din diferite motive, inclusiv și independente de mine, am reușit doar o mică parte din tot ce am planificat. Astfel, obiectivele și planurile din anul 2017 rămân actuale și pentru anul 2018. Profitând de ocazie, doresc tuturor oamenilor din satul nostru și din tot întregul raion Soroca în noul an multe realizări și succese în tot ce vă propuneți. Sărbători fericite să aveți!”.

 

 

Ana Carauș din satul Vărăncău:

Ana Carauș

 

„Anul a fost unul anevoios pentru noi, în mare parte din cauza că avem o pensie foarte mică. Din păcate, nu ne putem permite să mai ajutăm nepoții, să le cumpărăm mai multe dulciuri, haine și altele. Copiii noștri nu au unde lucra. Situația este foarte grea în privința locurilor de muncă la sat. Când conectăm televizorul seara, urmărim doar certele celor de la putere. Nu e bine așa. Ei uită de oamenii de la sat, care au muncit o viață întreagă și la sfârșit au o pensie mizeră”.

 

Articolul precedentFotografia zilei: Ochii casei
Articolul următorFotografia zilei: Lăicere basarabene
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.