Ansamblul “Struguraș” din Racovăț s-a ales cu două premii la Festivalul concurs de datini pentru copiii români de pretutindeni / VIDEO

0
275

Ansamblul “Struguraș” din satul Racovăț, raionul Soroca, s-a ales cu două premii la Festivalul concurs de datini pentru copiii români de pretutindeni. Este vorba de Premiul de popularitate la secțiunea Colinde și Locul II la categoria Ansambluri.

“Acest minunat festival-concurs ne-a oferit oportunitatea de a înțelege că muzica poate uni toți copiii români din diferite țări, dornici de a valorifica, promova tradițiile și obiceiurile neamului nostru. Am participat cu mare drag la acest concurs unde am valorificat și promovat colindul satului Racovăț “Trei Crai” pe care l-am filmat la biserica cu hramul “sfinții Arhangheli Gavriil și Mihail”. Mulțumim tuturor pentru susținere!” ne-a spus Lilia Rotaru, Directoarea casei de Cultură din Racovăț. 

Anul acesta concursul a ajuns la a doua ediție, fiind organizat în format online.


Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Soroca, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă
Articolul următorAstăzi vom afla dacă ministrul Marcel Spatari își dă demisia sau rămâne în funcție
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.