Angela Mușenco – învingătoarea concursului pentru șefia Direcției Învățământ Soroca

0
569

Recent, a avut loc concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Direcției Învățământ Soroca (DÎ). Două persoane au depus dosarele pentru această funcție.

Candidatele pentru șefia direcției, Angela Mușenco, șefa adjunctă a DÎ, care a asigurat și interimatul funcției de șefă DÎ din luna martie a acestui an și Natalia Pavlov, specialistă la DÎ, au trecut două probe: proba scrisă și interviul.

Prestația concurentelor a fost evaluată de comisia de concurs din care fac parte consilieri raionali și specialiști din aparatul președintelui raionului.

În baza rezultatelor obținute la proba scrisă și la interviu, Angela Mușenco a acumulat 8,9 puncte, devenind, astfel învingătoare concursului, informează Consiliul raional.

Oficial, doamna Mușenco va intra în drepturi după ce rezultatele concursului vor fi aprobate  de consilierii raionali și de Ministerul de resort.

Funcția de șef al Direcției raionale Învățământ a rămas vacantă în luna martie curent, după ce fostul șef, Ghenadie Donos a plecat din funcție, el fiind ales în calitate de Șef al Federației Sindicale a Educației și Științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.