Angela Baran – „Sus pălăria pentru femei” / VIDEO

0
259

Uneori pentru a cuceri lumea ai nevoie de un cârlig și câteva bobine de ață. Dacă tot se apropie vara, anotimpul plin de soare, pălăria va fi accesoriul de neînlocuit… Angela Baran din satul Țepilova are o pasiune pentru croșetare. Cel mai des ea confecționează pălării, atât pentru maturi, cât și picilor.

Dragostea pentru tricotare și croșetare o are încă de mic copil, însă nu fost dezvoltată pe parcursul adolescenței. „Tainele acestei îndeletniciri le-am descoperit aproximativ cu șapte ani în urmă”, ne spune ea. În timp ce naviga pe rețelele de socializare a intrat și pe YouTube. Acolo femeia pentru prima dată văzuse ceva util și interesant, anume video-uri în care meșteri populari dădeau ore gratuite despre croșetare. Inspirațiile au copleșit-o momentan și astfel a apărut prima pălărie. Din câte cunoaștem meșteșugul a fost ramura de bază a strămoșilor noștri, respectiv, Angela a încercat să combine arta trecutului, cu ceva actual și la modă. Primele creații ale femeii fiind pentru fiicele sale. „ Copiii mei, sunt sursa mea de inspirație”,  ne-a comunicat cu dragoste Angela.

În prezent, Angela Baran bucură și țările europene cu manufacturile sale. Deseori primește comenzi din Franța și Italia. Ea a cucerit mulți oameni cu lucrările ei prin intermediului Facebook-ului. Pe viitor femeia vrea să participe la diverse lecții și concursuri, alături de meșteri populari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.