Andriana Muntean – învestește dăruire, pasiune și emoție

0
786

Muntean Andriana, în vârstă de 32 de ani, este pasionată de lucrul manual, prin care confecționează diferite lucrări frumos colorate. La 17 ani, fiind pe băncile Colegiului „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca, a început să dedice dragoste și timp, pentru lucrările ei.. 

Totul a început ca un hobby, pe care îl făcea cu multă pasiune, urmărind identificarea originalului. În perioadele sărbătorilor, cadourile originale create în totalitate manual sunt mereu în căutare, căci se pune câte un strop de suflet în crearea lor.
„Este și o bună terapie de relaxare, atunci când te lași purtată de inspirație, potrivind culorile și optând de fiecare dată pentru ceva deosebit și unic. Mulți prieteni, deja, fiind plăcut surprinși și satisfăcuți de lucrările mele, la necesitate fac comandă. În fiecare lucrare pun multă dragoste, bucurând sufletul celor care îl primesc în dar”, ne-a spus Andriana.

Multe compoziții își găsesc farmecul în locuința femeii, pe noptieră, perete, ungheraș.
Chiar dacă unele lucrări o consumă foarte mult, atât timp cât și ca energie, femeia zice că se obosește plăcut. Ea are mai multe dorințe de a crea, de a bucura sufletul celor care primesc în dar o lucrare realizată de dânsa, precum și celor ce le oferă.

 

Articolul precedentTest: Ghici locația
Articolul următorAflă de la Angela Guțu care sunt beneficiile epilării cu ceară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.