Amendă în mărime de 3.000 de lei pentru comportament agresiv și fumat în loc public! / VIDEO

0
511

 

Reportera Observatorului de Nord, Ludmila Mărginean, care a fost agresată de unul din participanții la mitingul din 15 martie, organizat de o formațiune politică, la Soroca, a scris plângere la poliție, menționând că„…o persoană de gen masculin a lovit dispozitivul de stabilizare a telefonului mobil, utilizat de jurnalistă în timpul executării sarcinii redacționale.

Recent, petiționara a primit un răspuns de la poliție, semnat de șeful de sector-interimar, comisarul Ionel Prodan, în care se spune, printre altele: „În urma controlului efectuat pe cazul dat și din materialele acumulate s-a constat că, faptele s-au adeverit. Stabilindu-se că pre data de 15 martie 3023, cetățeanul Țarălungă Boris, locuitor al satului Redi Cereșnovăț, în timp ce se afla la protestul desfășurat în municipiul Soroca, a manifestat un comportament agresiv, exprimându-se cu cuvinte necenzurate și fumând în loc public… În privința acestuia a fost întocmit un proces verbal cu privire la contravenție, fiindu-i aplicată o sancțiune sub formă de amendă, în baza art.354 alin. (1) și art..91 alin. (18) Cod Contravențional, în mărime totală de 60 u.c., echivalent cu 3.000 de lei…”. (INFO OdN)

  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentMiercuri, 12 aprilie, se decide – vom avea sau nu vom avea tarife mai mici la curentul electric
Articolul următorConsumatorii de curent electric de la nord ar putea achita cu 30 de bani mai puțin – 3,54 bani/kWh. 
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.