Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, a fost într-o vizită de lucru la Soroca

0
137
  La încheierea misiunii sale în Republica Moldova, ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, a efectuat o vizită de lucru în municipiul Soroca, unde a fost întâlnit de primarul Lilia Pilipețchi.
evenimentului s-a discutat despre relațiile bilaterale dintre cele două țări, despre proiectele realizate la Soroca, inclusiv despre Programul „Comunitatea mea”, finanțat de Guvernul SUA și despre continuarea parteneriatului bazat pe valori și interese comune, pentru un viitor pașnic și prosper. Înaltul oaspete american a mai avut întâlniri cu  reprezentanții comunităților interetnice, conlocuitoare în municipiul Soroca. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

Articolul precedentCurs valutar pentru miercuri, 10 aprilie 2024: Euro crește, dolarul scade
Articolul următorAccident rutier produs din cauza beției în satul Bădiceni
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.