Alina Mărîi a câștigat concursul pentru funcția de Secretar al Consiliului Raional Soroca / VIDEO

0
500

Astăzi a avut loc concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de Secretar al Consiliului Raional Soroca. La concurs a participat o singură persoană, Alina Mărîi, care deține interimatul funcției.

Mai întâi a urmat proba scrisă, la care candidata a răspuns corect la toate întrebările și a primit nota 10, fiind admisă la proba interviu.

Membrii comisiei de concurs i-au acordat mai multe întrebări, iar la final a fost felicitată pentru că a trecut cu succes toate etapele. Urmează deja ca aleșii raionali, la ședința Consiliului Raional din luna mai, să ia act și să voteze decizia pentru a intra în vigoare.

Amintim că în luna august a anului trecut Stela Zabrian, care a fost timp de opt ani secretar al Consiliului Raional Soroca, a scris cerere de demisie. Aceasta a anunțat consilierii raionali că pleacă din funcție pe motiv că a câștigat concursul la funcția de președinte al Consiliului Electoral de Circumscripție Soroca.

Concursul a fost difuzat în direct pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineri și Femei DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Biroul de Cooperare al Elvetiei și Suedia.


Articolul precedentIluzia optică. Unde se află eşarfa din imaginea cu junglă?
Articolul următorLiceul Teoretic “Petru Rareș” va avea un post de radio: iată ce detalii am aflat despre el / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.