Alegerile din Găgăuzia: din cei răi a fost ales cel mai rău / VIDEO

0
134

Alegerile bașcanului Găgăuziei sunt deja istorie, iar autonomia are un nou conducător, chiar dacă acesta este, conform opiniei mai mutor comentatori și analiști politici, cel mai rău din cei opt candidați la această funcție. Este drept că, scrutinul a fost unul cu năbădăi, dar ce mai contează dacă toată lumea de acolo este satisfăcută cu situația creată.

Pe de altă parte, Chișinăul oficial a pus la îndoială rezultatele scrutinului, dar până la o limită – până când Comisia Electorală Centrală de la Comrat a alegerile… Despre aceasta, dar și despre impactul acestor alegeri când este vorba despre alegerile locale generale din toamnă, am vorbit noi, jurnaliștii Vadim Șterbate, în cadrul emisiunii „W” .

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentDuminică, 28 mai, este Ziua Nistrului – „Râul care ne unește”
Articolul următorÎn Ziua Înălțării Domnului la Stoicani a fost susținută cea mai frumoasă lecție de istorie / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.