Află de ce să pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde

0
528

Află, din rândurile de mai jos, de ce ar trebui să pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde. Nu este vorba despre un truc, ci despre un secret pe care ar trebui să îl știe și să-l aplice toți cei care au în bucătărie acest aparat electrocasnic ce ne face viața mult mai ușoară.

Detaliul de care prea puține persoane țin cont când folosesc acest aparat

În ultimii ani, cuptorul cu microunde a devenit aproape nelipsit din casele multor români, din toate colțurile țării. Micul aparat electrocasnic este de mare ajutor, fiind folosit zilnic, de fiecare dată când vrem să încălzim o porție de mâncare, să dezghețăm produse scoase de la congelator, să reîncălzim cana de cafea sau de ceai, să facem popcorn, iar lista poate continua.

Cu toate că utilizarea lui nu este un mister pentru nimeni, foarte puțini sunt cei care știu că acest electrocasnic are nevoie de o îngrijire specială, astfel încât să aibă o viață cât mai lungă și să nu fii nevoit să scoți bani din buzunar o dată la câțiva ani pentru a-l înlocui.

Poate pare greu de crezut, dar dacă pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde, vei elimina șansele producerii unei defecțiuni ce altfel ar fi inevitabilă.

De ce să pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde

Prea puțini dintre cei care  îl folosesc zi de zi știu că aproape toate modelele de cuptor cu microunde au o limită inferioară a cantității de alimente pe care o pot încălzi. Aceasta este, de cele mai mai multe ori, de o sută de grame.

Dacă îl vei porni de mai multe ori pentru o porție de mâncare mai mică de o sută de grame, undele create de el vor ajunge, în cele din urmă, să deterioreze aparatul, afectând magnetronul – una dintre piesele costisitoare ale dispozitivului, fără de care nu poate funcționa.

Așadar, pentru a preveni astfel de stuații, de fiecare dată când pui în el un produs ce cântărește mai puțin de o sută de grame, pune lângă el, în cuptor, și un pahar cu apă.

sursa: playtech.ro

 


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentRecitalul de la Soroca al Fanfarei 10 Prăjini de la Iași / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următorSĂNĂTATE: 9 semne de avertizare că inima ta nu funcționează corect
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.