Află de ce să nu lași ridicat capacul vasului de la toaletă

0
264

Feng Shui este o veche disciplină chineză care ne învață cum să ne folosim de anumite obiecte pentru a îmbunătăți fluxul de energie într-un spațiu, fie el locuință, birou…etc.  Astfel, credința chineză arată că Feng Shui poate ajuta chiar și camera de baie să promoveze bunăstarea și prosperitatea, precum și să îmbunătățească mediul înconjurător, realizând un echilibru între cer și pământ care va ajuta la evitarea deficiențelor și pierderilor.

Scurgerile slăbesc Chi-ul

Baia cu scurgerile ei, din cauza mișcării apei, reprezintă de obicei pierderi și slăbesc energia Chi, astfel că trebuie să fii atent și să urmezi anumite recomandări pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple în casa ta.

Vă vom prezenta trei greșeli frecvente din cauza cărora oamenii suferă pierderi și nu știu care este motivul.

Unde nu se poziționează baia

O locație proastă din locuință este suficientă pentru a fi dăunătoare pentru buzunarul și bunăstarea dumneavoastră. Astfel trebuie să aveți grijă în special de ușa de la intrare în casă, de centrul casei dumneavoastră, de zona de lângă dormitor și de cea de lângă bucătărie.

Astfel, potrivit Feng Shui, baia nu trebuie poziționată lângă niciuna dintre locațiile pomenite mai sus, pentru că altfel ghinionul și pierderile vor fi prezente în casa dumneavoastră.

Ține ușa de la baie închisă

În plus, conform Feng Shui, ar trebui să țineți întotdeauna ușa băii închisă, astfel încât energia să nu se scurgă prin scurgerile acesteia.

Unii oameni care se simt adesea slabi de energie sau tristi se datorează faptului că au tendința de a uita ușa toaletei când ies, așa că nu uitați să o verificați înainte de a pleca de acasă sau de a vă băga la somn.

Capacul toaletei trebuie lăsat în permanență

La fel, un alt lucru pe care nu ar trebui să-l facem este să lăsăm toaleta descoperită.

În afara faptului că poate fi dăunătoare sănătății din cauza răspândirii bacteriilor, în felul acesta lași tot norocul să se ducă, deoarece scurgerile pentru asta sunt făcute.

Astfel, nu uita să cobori capacul data viitoare când folosești toaleta și este recomandat, de asemenea, să o faci înainte de a trage apa.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCe trebuie să mănânce fiecare, în funcție de grupa sanguină – dieta care a făcut furori la Hollywood
Articolul următorVictoria Andriuță: “În sat se poate de mers și prin glod, dar ce faci dacă nu ai apă?” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.