Află când și unde vor fi plasate rezultatele examenelor de bacalaureat din acest an

0
1787

În perioada 03 iunie – 21 iunie, s-a desfășurat sesiunea 2022 a examenului național de bacalaureat. Acum că examenele au luat sfârși, absolvenții așteaptă cu sufletul la gură rezultatele. În prezent, notele de la BAC sunt cele mai importante pentru ei, având în vedere faptul că îi vor ajuta să pășească pe pragul universităților la care visează.

Conform șefei Direcției de Învățământ Soroca, Angela Mușenco, „rezultatele elevilor, care s-au prezentat la examenele de bacalaureat, urmează să fie aduse duminică, 26 iunie, ca mai apoi, să fie afișate la avizierele Centrelor de Bacalaureat din raion”. Deci, luni, 27 iunie, fiecare absolvent își va putea vedea succesul sau insuccesul la instituția unde a susținut examenele.

Elevii care au dorința de a-și vedea online testele scanate și verificate, pot accesa www.bac.gov.md. Această procedură se face cu ajutorul contului și parolei de acces la teste, pe care o veți putea lua de la instituția de învățământ.

Articolul precedentA decedat „iepurașul de ciocolată”. Avea doar 45 de ani.
Articolul următorTOP cauza de deces a moldovenilor: I – bolile cardiovasculare, II – tumorile maligne, III – bolile aparatului digestiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.