Afișa Observatorului: Află primul despre evenimentele culturale și spectacolele din acest weekend

0
30

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Hoțul

Un hoț intră noaptea într-un apartament bogat. El este atât de sigur că proprietarii și-au părăsit cuibușorul pentru mult timp, încât operează printre obiectele de lux aflate în locuință fără grabă, foarte lejer, reușind chiar, pe parcurs, să se certe cu soția sa la telefon. Locuința pe care și-a propus să o prade el o numește, cu nonșalanță și umor, “locul său de muncă”. Însă iată că proprietarii apartamentului, ambii implicați în relații de amor extraconjugale, intenționează să folosească în noaptea respectivă, în secret unul față de altul, acest cuibușor de nebunii rămas gol, pentru întâlnirile lor amoroase.

“Vestea proastă”

Scurtmetrajul „Vestea proastă” a fost co-creat de un grup de 18 tineri în cadrul proiectului „Educație experiențială prin film” implementat de Asociația Nicolae Dumitrescu cu sprijinul acordat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Crunchyroll, Mixbook, Salamer, Dumitru Istrati și în parteneriat cu Institutul Creativ YOUBESC și AMTAP.
„Vestea proastă” spune povestea unui poștaș morocănos, blestemat să îi facă fericiți pe cei din jur. Rolul principal este interpretat de actorul Petru Oistric.
Premiera filmului va avea loc pe data de 18 februarie 2023, la cinematograful Odeon.
Intrarea este liberă!

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentBREAKING NEWS: După ce o rachetă a survolat spațiul aerian deasupra satului Cosăuți, pe data de 10 februarie, astăzi au fost depistate rămășițele unei rachete în zona satului Larga
Articolul următorMarcela PALADI: „Cuvintele „într-o bună zi” și „cândva”, nu au valoare”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.