Afișa Observatorului: Află primul despre evenimentele culturale și spectacolele din acest weekend

0
39

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Sunday Brunch by Regatul Vinului

 

Perioada sărbătorilor de iarnă e aproape încheiată astfel a venit momentul să ne întoarcem la activitățile care ne aduc plăcere și o doză în plus de relaxare. Datorită numărului mare de solicitări prelungim seria brunch-urilor organizate în incinta restaurantului Regatul Vinului pe durata lunii ianuarie.

În cadrul acestor evenimente copiii vor participa la masterclass-uri utile de gătit, vor mînca gustos și bine.
Părinții în tot acest timp se pot relaxa în compania unui mic dejun sănătos și delicios.

Mic dejun pentru maturi:
– Ou poșat cu sos delicat din cașcaval Dorblu, avocado copt pe pîine prăjită, ciabatta crocantă și bacon servit cu roșii cherry
– Granola cu iaurt
Băuturi pentru maturi:
• Vin spumant alb brut Crisecco.
• Americano/Cappuccino.
• Ceai.

Spărgătorul de nuci

Marie şi prinţul plutesc în luntrea magică prin împărăţia verde a Pomului de Crăciun. Împreună cu ei, călătoresc şi prietenii lor. Tot mai aproape este steaua miraculoasă. Visul este aproape realizat…
Pe neprins de veste, ei sunt atacaţi din nou de Regele Şoarecilor cu armata sa. Prinţul se avântă din nou în luptă. Toţi urmăresc speriaţi lupta. Prinţul răpune duşmanul.

„MAMA” de Asya Voloșina, regia Dumitru Acriș

Spectacolul „Mama” de Dumitru Acriș, după textul autoarei Asya Voloșina este o invitație la dialog, și, în același timp, un imbold pentru introspecție. E un spectacol despre relațiile și conflictul dintre generații cu actori și personaje de diferite vârste, fiecare în căutarea fericirii.

O istorie foarte simplă

Piesa ,,O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.
Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

HÂRZOBUL 7+

Un spectacol original, în care nişte linguri obişnuite se pot transforma în păpuşi aducând în scenă povestea neamului. Bunătatea mărinimia şi frumuseţea poporului nostru au fost o atracţie în toate timpurile. Iată de ce eroina principală Ilenuţa este peţită de turci, ţigani, evrei, cazaci…

Madame Bovary

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

Fiți sănătos, domnule!

Un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi și nefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea să profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personaje cinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis… cu un mort… care nu este chiar atât de mort!

Festivalul Mamelor

Sezonul rece a venit cu multe provocări:viruși și gripe. De aceea în mod special organizăm șezătoarea cu genericul: Infecțiile virale la copii. Vă așteptăm cu mult drag, vă promitem câteva ore de relaxare și multă informație utilă. De asemenea, fiecare mămică care va participa la „Festivalul Mamelor” va primi în dar de la compania Biessen-Pharma un Marimer aspirator nazal din silicon, costul căruia în farmaciile din țară este de 270 lei.

 

Articolul precedentPoetul Petre Popa și poezia sa, în vizită la gimnaziul Racovăț / VIDEO
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Să fie lumină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.