Accident rutier în municipiul Soroca, un pieton a decedat

0
3843

În seara zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 19:30, Poliția din Soroca, a fost alertată pe motiv că s-a produs un accident rutier cu tamponarea unui pieton, în preajma fostei cantine nr.9. Ajunși la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, conducând automobilul de marca Opel Vectra, pe str. Ștefan cel Mare din mun. Soroca, a tamponat pietonul, un bărbat de 64 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni, informează poliția.

„În urma traumatismelor primite, victima a decedat pe loc. Fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul „Dräger”, s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier”, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Totodată poliția recomandă să adaptaţi permanent viteza. NU folosiți telefonul, tableta sau orice altceva ce ar putea să vă fure din atenție. Circulaţi cu viteză redusă atât în localităţi, cât şi în afara lor. Fiți atenți la drum, în condițiile în care pietonii sunt greu de observat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.