Accident fatal între Volovița și Zastânca

4
1802

În seara zilei de ieri între satele Volovița și Zastânca a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui bărbat. În jurul orei 20.30 un sorocean se deplasa spre oraș cu automobilul de marcă Volkswagen. În față i-a apărut un pieton care se mergea pe șosea, fără îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, iar impactul nu a putut fi evitat. Pietonul a decedat la fața locului. Din primele informații se cunoaște că șoferul nu consumase alcool și se deplasa regulamentar, dar poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pentru evitarea a astfel de cazuri polițiștii vin cu un sfat. „Recomandăm pietonilor să fie atenți, să îmbrace veste cu elemente reflectorizante, să meargă pe partea dreaptă a acostamentului în localități și în partea stângă în afara localităților” îndeamnă pietonii Victor Leșan, Ofițer Superior Auto de Stat.

4 COMENTARII

  1. Noi la ora 20.00 Ne deplasam cu sotul spre Volovita .Acest om statea cu miinele intinse pe marginea corosabilului el sa indreptat spre masina noastra.Sotul ele ele a luat volanul ca sa nul loveasca.El este om bolnav.Iera imbracat intro cufaica si cu fes negru in cap.Cind am ajuns la post gai iera o masina a politiei .Sotul sa oprit si lea spus ca mai incolo este un om si se baga inainte la masini ducetiva si luatil ca sa nul loveasca cineva ca eu ele ele am evitat sa nul lovesc.Da ei au inchis usa si sau facut ca nici nau auzit.Si nu sau mai dus sa vada cei cu dinsu.si no trecut jumate de ora si lau lovit.De asta sunt vinovati si politia.

  2. Ieri in jurul orelor 20.30-20.40 deplasindu-ma pe traseul mentionat cu mare greu am evitat persoana menționata in postare ,care mergea pe mijlocul carosabilului cu miinele in sus ,cu un comportament neadecvat ,îmbrăcat in ceva negru cu căciula întunecată in cap ,a apărut brusc in fata mașinii,vizibilitatea pe traseul menționat redusă,0 vezibilitate .

  3. Nu ar strica ca Procuratura sa deschida o cauza penala pe politistii care in loc sa-si faca lucrul de politist el a ignorat . Daca la politisti nu le pasa de viata oamenilor inseamna ca nu tre sa fie politisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.