A început înscrierea la concursul „Mister Soroca 2019”

0
271

Pregătirile pentru concursul ”Mister Soroca 2019” au început. Competiția menită să desemneze cel mai atrăgător și inteligent tânăr din raion, va avea loc la data de 28 februarie. Competiția se va desfășura în sala de festivități a Palatului de Cultură, începând cu ora 14:00.

Tradițional, participanții vor fi supuși mai multor probe, în urma căror va fi ales „Mister Soroca”: Prezentarea  ; proba de inteligență cu tema “Ce semnifică pentru tineri Sărbătoare de Dragobete”; prezentarea artistică; proba surpriză; defilare.

Condiții de participare: Vârsta cuprinsă 14-35 ani; formularul de participare; copia buletinului de identitate.

Înscrierea la concurs a participantului se face de astăzi, prin depunerea dosarului de participare la secretariatul Concursului, până pe data de 25 februarie 2019, ora 18:00, la Centrul de Resurse pentru Tineret ”DACIA”, situat pe adresa: str. M. Sadoveanu, 21, mun. Soroca, Republica Moldova, tel. +373 230 23919, persoana de contact Sîrbu Cristina, 068230809. Dosarul poate fi expediat prin intermediul poștei electronice, la adresa crtdacia@gmail.com.

În funcție de rezultatele pe care le vor obține, participanții vor avea parte și de premii: Premiul I – 1000 lei; premiul II – 700 lei; premiul III – 500 lei; premiul de încurajare – 200 lei.

Concursul „Mister Soroca 2019” este organizat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Planului de Activități din domeniul Tineret a raionului Soroca pentru anul 2019, cu suportul financiar exclusiv din partea Consiliul Raional Soroca. Printre partenerii evenimentului sunt Secția Cultură și Turism, iar redacția Observatorul de Nord este partenerul media al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.