A fost lansat concursul Premiul Naţional Pentru Vârstnici „Pentru o viaţă activă la orice vârstă”

0
113
Foto: MSPS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat Concursul Premiul Național pentru vârstnici “Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2020. La concurs pot participa vârstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, etc.

             

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele până la data de 4 septembrie 2020. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților la concurs şi va nominaliza premianţii până la data de 12 septembrie 2020.

 

Dosarul trebuie să conțină:

  • numele, prenumele candidatului/ei;
  • denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă, după caz);
  • materialele care demonstrează performanțele în domeniile specificate;
  • curriculum vitae;
  • copia buletinului de identitate a candidatului/ei;
  • o scrisoare de recomandare.

 

Concursul Premiului Național pentru vârstnici se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Câștigătorilor li se vor înmâna Diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vârstnici şi un premiu bănesc.

 

Dosarele pot fi expediate la adresa MSMPS, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică olga.gotmaniuc@msmps.gov.md, cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vârstnici ’’Pentru o viață activă la orice vârstă’’. Regulamentul concursului puteți descărca AICI.

Articolul precedentŞapte mituri care alimentează răspândirea cazurilor de COVID-19
Articolul următor„Za pravdu” aberează – cică, Transnistria ar trebui inclusă în componența FR
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.